Het nieuwe clubblad van juli 2020 is weer klaar en als het goed wordt hij komende dagen bij iedereen weer bezorgd of toegestuurd. Het redactieteam wenst jullie veel leesplezier en een fijne vakantie. De redactie.

Je vindt de nieuwste digitale uitgave van het clubblad ook onder terug onder het menu 'Clubinfo' vervolgens op submenu 'Clubblad' op de site (uteraard dien je hiervoor wel ingelogd te zijn)!

Beste leden,

 Vanaf 1 juli zijn de richtlijnen van de NFTU versoepeld. Dit houdt in dat we in groepen mogen fietsen. Tevens gaat vanaf 1 juli de kantine van HAC weer open. We kunnen dus weer op de oude voet (fiets) verder. We verzamelen zoals voorheen om 08.15 uur in de HAC-kantine en vertrekken om 08.30 uur.

Voor, tijdens en na de fietstocht dient iedereen een onderlinge afstand te houden van 1.5 meter. (zie ook 'uitleg regel 1,5 m. afstand van de NTFU hieronder)

Tot ziens bij TC Stiphout.

https://www.fietssport.nl/magazine/overig/hoe-houd-je-15-meter-afstand-tot-andere-weggebruikers

Hieronder  wordt de mail van de secretaris en ritcommissie weergegeven:

Beste leden,

We zitten nog midden in het Coronatijdperk. Echter worden de beperkingen langzaam minder en dus zijn er meer mogelijkheden om samen iets te ondernemen. Dit geldt uiteraard ook voor onze club.