Aanmelden lidmaatschap:


Zou je kennis willen maken met onze club, of op den duur lid willen worden? Dan is het handig om onderstaand even door te lezen.

In een groep fietsen is anders dan alleen, of in een eigen kleine groep fietsen. Verder kent elke club zijn eigen (ongeschreven) regeltjes en gedragscodes. Niet te zwaar aan tillen, maar veiligheid vinden we bij Tourclub Stiphout belangrijk. Daarom adviseren we aspirant-leden eens een keertje mee te fietsen. Dan kan je zelf ervaren of het iets voor je is.

In de winter fietsen we veelal met de mountainbike en rijden we ± 50 km.
In de zomer fietsen we met de tourfiets en rijden wij zondags een rit van 80 á 100 km.
Op ongeveer de helft van de rit is er een pauze opgenomen.

Wij fietsen in verschillende groepen welke met gemiddelde snelheden rijden die aangepast zijn aan de leden die meerijden. Om bekend te geraken met het rijden in een groep adviseren (verzoeken) we aspirant-leden in eerste instantie een paar keer met de “28 km/h” groep mee te rijden. We vertrekken vanuit de kantine van HAC a/d Molenven 3 te Stiphout. Vooraf worden instructies en informatie over de te rijden route gegeven en tijdens de rit leer je door aanwijzingen en hulp van anderen vanzelf hoe het rijden in een groep bij onze Tourclub gaat. (meer informatie hierover vindt je ook onder 'veiligheid' op de website). Tourclub Stiphout wil op de eerste plaats een 'sociale' wielerclub zijn waarin zowel voor de 'gewone' tourrijders als ook voor de fanatiekere rijders een plaats is. Veiligheid en samen uit samen thuis staan echter altijd voorop! Als het je na een aantal keren te hebben meegefietst goed bevalt kun je besluiten om lid te worden. Op onze site vindt je daarvoor (hier) een 'aanmeldingsformulier'. Daarna of tegelijkertijd kun je de 'clubkleding' bestellen. Informatie hierover vindt je ook op onze site onder 'clubkleding'. Voor een kenningsmakingsrit kun je je aanmelden bij onze secretaris:

Peter Strijbosch
P/a Laardonk 10
5708 AN HELMOND/ STIPHOUT
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 - 51431966