Tourclub Stiphout steunt Niels Vink op weg naar de Paralympics 2024

De rolstoeltennisser Niels Vink, nu 18 jaar oud en woonachtig in Stiphout had als droom om aan de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio mee te doen. Om dat te bereiken moest Niels veel trainen en aan wereldtoernooien als Australian Open, American Open, Wimbledon en Roland Garros deelnemen om voldoende punten te verzamelen om zich te kunnen plaatsen. Niels verzamelde voldoende punten, kwalificeerde zich en won goud in het heren dubbel ! 
Onlangs werd Niels ook nog wereldkampioen single en dubbel in Amerika dus 2021 mag gerust een topjaar genoemd worden. Nu is de focus gericht op deelname aan de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Het overgrote deel van de kosten moet uit eigen middelen betaald worden en dat kan door sponsoring gerealiseerd worden. Gelukkig heeft Niels al een aantal sponsoren die bijdragen aan het dekken van de kosten. Die sponsorgelden worden ondergebracht in de Stichting ‘Niels on Wheels’. 
Tourclub Stiphout wil graag dat deze kanjer zich kwalificeert voor Parijs en wordt daarom ook sponsor. 
Op onze traditionele Veldtocht die dit jaar verreden wordt op zondag 28 november a.s. vanaf de HAC-kantine en waar mogelijk zo'n 500 MTB-rijders aan deelnemen, geven wij uiting aan ons sponsorschap en zal Niels 's ochtends vanaf 10:30 uur aanwezig zijn. Een uitgelezen kans voor enthousiaste sportliefhebbers voor een meet-and-greet !