Beste TCS-leden,
De temperaturen stijgen, het zonnetje schijnt, de plantjes beginnen te groeien …. Het wegseizoen lonkt!

De Rittencommissie koppelt de start van het wegseizoen aan de zomertijd. Op zondag 31 maart zou dat de eerste rit op de weg geven, maar omdat dat 1e Paasdag is plannen we de 1e rit op de weg op 2e Paasdag 1 april (geen grap!).
Dat is inderdaad best laat … zeker als je lentekriebels hebt …

Tot 1 april zorgt de Rittencommissie elke week voor gravelroutes, een A- en een B-route, én een wegroute (van Piet). Je kunt dus al meerijden op de weg.
Nu is de ca 60 km route op de weg niet voor alle TCS-leden uitdagend genoeg. Gelukkig heeft Bjorn (Jacobs) me vanochtend beloofd om tot 1 april wekelijks ook een langere wegroute op Cyql te zetten. Dus als je méér kilometers wilt maken, dan kun je met Bjorn mee! Hij gaat zelfs z’n best doen om de pauzeplaats te combineren met de andere groepen, zodat we elkaar in de club op zondag wel nog even zien.

Natuurlijk kunnen we de langere route ook met een groepje B-rijders rijden. Dat regelt zichzelf wel op zondagochtend denk ik.

Vanaf 1 april zorgt de Rittencommissie weer voor een A-, B- en C-route op de weg. Met dank aan Bjorn voor nu en wie weet … misschien blijft hij wel gewoon meedoen met routes maken?

Groetjes,
Loes