Prins Ralf dun Uurste bevorderd tot prins “Energie” Wat waren het intensieve en fantastische dagen voor de prins en zijn gevolg. En wat heeft “onze Ralf” zijn scepter-zwaai-technieken breed gedemonstreerd. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen; wel werd het noodzakelijk op de laatste dag de reserve scepter in te zetten. “Onze Ralf” heeft zich blijvend in de harten en het geheugen van alle carnavalsvierders van Spurrieland weten te nestelen. Wat zijn er veel mooie en komische momenten geweest. Te veel om op schrift vast te leggen. Steeds ging hij voorop in het feestgedruis, van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. “Niet kapot te kriegen” op zijn Hellimonds. Zijn adjudanten liepen gisteren bij de afsluiting nagenoeg op hun tandvlees. En onze spreekstalmeester Mark liet zich in de zijlijn van de afronding op dinsdagavond ontvallen dat ze voor de carnaval van 2025 “naarstig op zoek gaan naar een 70 plusser”. Iemand die is bij te benen.

Wat ons betreft goed gedaan Ralf! Je hebt heel Spurrieland laten zien dat je actieve lidmaatschap van onze club je qua conditie geen windeieren heeft gelegd. Ga zo door!

Wil je meer weten, vraag er gerust naar bij onze Ralf; hij kan en wil er graag enthousiast en onderhoudend over vertellen.