Voor degenen die het gisteren tijdens onze 'Veldronde' hebben gemist: er is opnieuw een cheque met een mooi bedrag overhandigd aan de stichting 'Niels on Wheels'. Hiermee is een verdere financiele bijdrage geleverd aan de stichting die het voor Niels Vink mogelijk wil maken om zijn doel, het deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs in 2024, te realiseren. Zowel Nh1816 verzekeringen als ook de Tourclub Stiphout hadden vooraf bepaald dat voor elk ingeschreven deelnemer aan de 'Veldronde' een bepaald bedrag gesponsord zou worden.

En ondanks dat het aantal deelnemers aan de 'Veldronde' door wellicht de weersomstandigheden, wat tegenviel, resulteerde dit toch in een bedrag van EUR 2.275 wat door Niels in dank werd aangenomen. Dit bedrag is nog exclusief het bedrag wat de tourclub zelf nog zal doneren aan de stichting.

Al met al kan van een succesvolle 'Veldronde-editie 2022' gesproken worden. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwillige hulpverleners/leden en trouwe sponsoren was het weer mogelijk om dit wielerevenement te organiseren.

Dank hiervoor.
Voor meer foto's van de 'Veldronde' klik hier: Foto's Veldronde 2022.