De Rittencommissie zet vanaf het aankomend weekend weer gravelroutes op de site. Daarnaast hebben we afgesproken in het gravelseizoen toch ook steeds een wegroute van ca 60 km te maken, die dezelfde pauzeplek heeft als de gravelroutes. Op die manier kunnen mensen die graag op de weg blijven rijden en wel graag koffie drinken met de club ook meefietsen. Je kunt de routes herkennen aan hun naam: - G staat voor Gravel route - W staat voor Weg route - M staat voor Mountainbike route  - 01 t/m 12  achter de G of W of M staat voor de route-richting met de klok mee.

NIEUW: Ook is er op de site nu een overzicht in het menu opgenomen van de verschillende app's die door veel leden al gebruikt worden en een nieuwe app 'Cyql' die door de NTFU speciaal voor de tourclubs is ontworpen. (hierboven te zien na inloggen in de menubalk onder "TCS Digitaal")

Hier vindt je een beschrijving en een gebruiksaanwijzing van de verschillende app's. Tijdens de komende jaarvergadering zal een verdere toelichting gegeven worden.

LT/TC