Veldronde gaat helaas niet door (afgelast)

"TC Stiphout heeft haar Veldronde, die op zondag 28 november 2021 zou worden gereden, helaas moeten afgelasten naar aanleiding van de continu stijgende Corona besmettingen. TC Stiphout neemt hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door niet te willen bijdragen aan nog meer besmettingen en eventuele opnames in het ziekenhuis."
(Het bestuur van TCS)

zondag 28 november 2021 organiseert Tourclub Stiphout haar 27ste Veldronde. Deze in de regio en ver daarbuiten bekende jaarlijkse tocht voor mountainbikers voert over uitgepijlde routes in de Stiphoutse bossen en het 'Dak van Brabant'  met afstanden van 30, 45 of 60 kilometer.

Ook bij deze editie zijn er weer enkele nieuwe stukken in de routes opgenomen en verbeteringen aangebracht.
Bovendien heeft Tourclub Stiphout voor haar Veldronde het predikaat "Extra Goed Geregeld" van de NTFU verkregen.

Er zijn 3 afstanden t.w. 30, 45 en 60 km.

Dit is de 27ste keer is dat Tourclub Stiphout een veldronde organiseert. Voor, tijdens en rondom de Veldronde worden diverse speciale activiteiten en attracties aangeboden. Zo kunnen de 45 km en 60 km-rijders weer over de mountainbike-tracks van de Gulbergen (met 60 mtr. 'Het Dak van Brabant'). De geplande activiteit voor de jeugdige rijders kan helaas niet doorgaan.

De gezellige pauzeplaats nabij Kasteel Croy, waar voor de nodige energie-aanvulling gezorgd zal worden, wordt door menig ATB/MTB-rijder elk jaar zeer gewaardeerd.

Vertrek: Voor de 30 en 45 km tocht tussen 08.30 en 10:00 uur. Voor de 60 km tocht geldt als uiterste vertrektijd 09:30 uur. 

Parkeren: Er is voldoende parkeerruimte voor de auto en een bewaakte fietsenstalling op het terrein.

Covid/Corona: Gelet op de huidige situatie i.v.m. corona zullen extra maatregelen worden genomen worden om deelname aan deze veldronde zo veilig mogelijk te laten verlopen. Hierbij zullen de richtlijnen van het RIVM en de NTFU worden gevolgd.

Start: HAC-kantine op Sportpark Molenven 3, 5708 DW Helmond  

Kosten: € 5,= per deelnemer, NTFU-leden € 4,= per deelnemer, TCS-leden gratis.

Ook NIEUW: Voorinschrijving is nu mogelijk via: htpps://tcstiphout.nl/veldronde/inschrijven

Jongeren: onder 16 jaar gratis

NTFU: Voor NTFU-leden is er een Scan & Go inschrijving met pasje.

Aan de finish is een afspuitplaats voor de fietsen en voor de rijders gelegenheid om te douchen.

Voor het laatste en actuele nieuws over de ‘Veldronde’ volg ons op www.tcstiphout.nl, of via  Facebook: TC Stiphout, Twitter: TCstiphout, 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik op de link of type zonder haakjes)!